Creare Site Web tip Blog – Servicii de Web Design

Serviciile de Creare Site Web tip Blog sunt destinate în principal pasionaților de scris. Conținutul unui asemenea site presupune, în general, un număr mare de articole. Disponibilitatea dvs. sau a cuiva din echipa dvs. de a scrie periodic, va fi răsplătită prin traficul înregistrat pe site.

Blogul reprezintă un proiect potrivit pentru întreprinzătorii creativi, care doresc să-și promoveze obiectele de activitate, experiențele și cunoașterea. Se pliază de asemenea pe aspirațiile celor ce vor să comunice cu publicul. Blogul deschide calea către interacțiune, prin posibilitatea de a permite vizitatorilor să comenteze articolele publicate.

Cu un astfel de site, vă veți putea organiza conținutul nu doar pe pagini, ci și pe articole, categorii, și etichete (cuvinte-cheie).

Creare Site Web tip Blog pe WordPress

Cu un site web dezvoltat pe platforma WordPress, veți avea acces la o interfață care vă va permite să publicați tot ce doriți. Dacă aveți nevoie de asistență, vă putem ajuta să înțelegeți tot ce aveți nevoie pentru a desfășura activitatea de blogger. Dacă editarea site-ului vi se pare dificilă, ne putem ocupa de actualizarea periodică a conținutului. Vă oferim posibilitatea de a negocia un abonament lunar de administrare site, personalizat în funcție de numărul de modificări necesare.

Un Site Web tip Blog poate conține două tipuri de meniu; cu legături (link-uri) între pagini, articole și conturi din rețele sociale. Vom adăuga un formular de contact prin care oricine vă poate scrie fără ca dvs. să divulgați adresa de e-mail. Alături de mesaje, veți primi numele și adresele de email ale celor ce vă scriu. De asemenea, putem adăuga un buton pentru transmiterea de mesaje direct pe WhatsApp sau Facebook Messenger. Poate fi afișată pe site și o hartă Google Maps care să indice adresa sediului dvs.

Multiple elemente de design

Adăugăm pe site elemente de design atractive nu doar din punct de vedere vizual. Acestea pot fi foarte utile pentru navigarea utilizatorilor interesați de articolele pe care site-ul dvs. le promovează.


Specificații

Serviciile de Creare Site Web de tip Blog includ:

 • Consultare pentru stabilirea modelului de site dorit;
 • Crearea unui site web responsive, adaptabil la orice dispozitive mobile și fixe;
 • Configurarea a 5 adrese de email personalizate cu domeniul web;
 • Crearea a până la 7 pagini web de prezentare în cadrul site-ului;
 • Crearea unui carusel cu imagini în mișcare (slider), dispus în cadrul primei pagini web;
 • Adăugarea primelor 20 de articole pe site;
 • Organizarea articolelor pe categorii;
 • Configurare formular de contact;
 • Afișare Hartă Google Maps;
 • Prezentare versiune de test, înainte de lansare;
 • Posibilitatea de a primi înapoi, integral, suma plătită, în cazul în care produsul final nu corespunde așteptărilor dvs.

Opțiuni la Servicii de Creare Site Web tip Blog:

  • Înregistrare domeniu web ales de client;
  • Găzduire Business pe server LiteSpeed cu certificat SSL inclus și administrare a site-ului;
  • Implementare protocol GDPR pentru colectarea de date personale;
  • Optimizare SEO a primei pagini; sau optimizarea SEO a întregului site (inclusiv fotografii);
  • Promovare site prin email; pe Google și pe rețele sociale (Facebook, Youtube, Instagram etc.) cu administrarea campaniilor pe bază de buget prestabilit;
  • Alte opțiuni, la cerere.

Aveți întrebări? Suntem pregătiți să vă răspundem!

Dacă aveți nelămuriri referitoare la ceea ce reprezintă acest tip de proiect, ne puteți scrie pe pagina de contact.

Termene și condiții
 • Prestarea serviciilor de Creare Site Web tip Blog începe în 24 de ore de la momentul confirmării comenzii. Personalizarea website-ului poate dura până la 15 zile lucrătoare.
 • Prestarea serviciilor de Creare Site Web tip Blog se realizează pe baza Termenelor și Condițiilor sau, la cerere, pe bază de contract.
 • Plata serviciilor de Creare Site Web tip Blog se poate realiza prin transfer bancar sau online cu cardul.
 • Plata cu cardul se realizează prin intermediul NETOPIA Payments. (Platformă de procesare și administrare securizată a plăților derulate în mediul online.)
 • Emitem factură fiscală pentru fiecare plata înregistrată.

Creare Site Web de Prezentare, Creare Pagina Web de Prezentare cu Slider, Creare Site Profesional

Despre WEBSE

Proiectul WEBSE s-a născut din dorința de a inova și revoluționa piața de creare și dezvoltare a website-urilor. Noi credem în respectarea clienților; în colaborarea strânsă cu aceștia și în aducerea la îndeplinire a oricărui proiect dorit de ei.

Împreună, vom încerca să găsim cea mai bună soluție pentru ca tu să fii mulțumit de serviciile noastre. O practică bazată pe etică și pe respect reciproc reprezintă acel element definitoriu pentru WEBSE. Colaborând cu noi, vei avea garanția respectării unor standarde înalte și a obținerii unui produs digital conform cu ultimele tendințe; atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere cibernetic.

Avem dedicarea, experiența și pasiunea necesară – valori pe care le oferim fiecărui proiect, cu aceeași determinare. Ne oferim provocări în mod constant; pentru a ne întrece limitele și pentru a ajunge la cel mai bun rezultat de care suntem capabili. De aceea, vei observa că realizările sunt pe măsura efortului.

Exclusiv pe Internet

Conectarea electronică ne permite să lucrăm de oriunde și oricând; timpul și spațiul devenind pentru noi constructe care nu mai impun limite. Așadar, prin WEBSE, punem accentul pe virtualizarea întregului concept de contractare a serviciilor.

Pentru că ne dorim să îți simplificăm experiența, serviciile noastre sunt disponibile exclusiv pe Internet. Colaborarea se face doar prin mijloace digitale; fără să mai fie nevoie să te deplasezi, pentru niciun motiv. De ce să nu ai posibilitatea de a beneficia de servicii? La fel cum primești produsele pe care le comanzi online. Oare nu îți e mai ușor să adaugi în coș și să plătești online; decât să te deplasezi la un sediu pentru a obține un website sau un alt serviciu conex?

Contractezi serviciile noastre prin intermediul site-ului; colaborăm în privința detaliilor; ne trimiți prin email materialele necesare pentru proiectul tău, iar plata o faci online. Astfel, ai posibilitatea să menții constant legătura cu noi, chiar din confortul casei tale.

Ce oferim?

Specializarea noastră constă în crearea, administrarea și promovarea de website-uri deosebite. Atât administratorul WEBSE, cât și colaboratorii săi dețin fiecare o experiență solidă în aria de activitate pe care o desfășoară; străduindu-se să ofere servicii de calitate.

Dacă îți dorești operațiuni facile de contractare a serviciilor de web design și development, noi îți oferim soluția. Interfața prietenoasă a website-ului nostru îți permite să cumperi serviciile cu opțiunile dorite; la fel de ușor ca atunci când faci cumpărături pe Internet. Poți să fii sigur că, în colaborarea ta cu noi, vei avea parte de un tratament deosebit. Același pe care îl va primi oricare alt client; indiferent de opțiunea pe care și-o alege din lista noastră de servicii. Considerăm că fiecare client este important; de aceea îi tratăm pe toți așa cum ne dorim și noi să fim tratați din postura de client.

Însă, cel mai important lucru de menționat despre noi e că nu uităm să fim oameni. În cooperarea dintre noi și clienții noștri, aducem în prim plan factorul uman; căldura sufletească și atenția individuală pe care dorim să le oferim.

Viitorul digital

Știm că pandemia a reprezentat o perioadă foarte stresantă și debusolantă pentru toată lumea; dar ea ne-a învățat că avem nevoie, mai mult ca oricând, de tehnologie. Astfel, s-a confirmat faptul că meseriile și afacerile devin mai sigure atunci când sunt reprezentate pe Internet. De aceea, poate că ar trebui cu toții să ne orientăm către un viitor digital.

Bazându-ne pe intuiție, putem afirma că viitorul este al cutezătorilor; al visătorilor, al oamenilor care au o pasiune ori cunosc un meșteșug. Dar fără măcar o pagină web de prezentare dedicată fiecăruia; fără o carte de vizită digitală personalizată, nu vom putea păși spre evoluție. Un website îți poate salva afacerea pe care ai pus-o cu greu pe picioare. Și, de ce nu, îți va deschide ușile larg spre noi clienți, făcându-te accesibil oriunde în țară.

Fără falsă modestie, ne mândrim în mod deosebit cu abordarea noastră unică în crearea de site-uri; acordăm o atenție deosebită, distribuită în mod egal tuturor elementelor ce formează un website; dar și celor care îl mențin operațional.