Acest serviciu este valabil pentru un singur site, iar implementarea protocolului se realizează o singură dată. Odată cu finalizarea implementării protocolului, prestarea serviciului se încheie.

Configurarea site-ului în conformitate cu GDPR poate dura până la 14 zile de la momentul în care se emite factura fiscală, după confirmarea plății, în conformitate cu Termenele și Condițiile acceptate.

IMPORTANT: În funcție de configurarea specifică fiecărui site, executarea acestui serviciu poate fi limitată sau condiționată de factori de natură tehnică. Dacă ai nelămuriri referitoare la modul în care se poate realiza actualizarea conținutului din cadrul site-ului tău, te rugăm să ne scrii pe pagina de contact înainte de efectua plata. În cazul în care nu vom putea onora prestarea serviciului în intervalul prevăzut, îți vom returna suma achitată în contul din care s-a efectuat plata. Pentru rezolvarea problemelor tehnice legate de funcționarea site-ului, te rugăm să accesezi categoria serviciilor de Întreținere.

Dreptul la retragere nu poate fi exercitat după prestarea serviciului. Prin plata acestui serviciu, Clientul declară că a luat la cunoștință faptul că își pierde dreptul la retragere după prestarea serviciului. Clientul este de acord cu executarea contractului de prestare a serviciului la data efectuării plății, prin urmare, executarea începe cu acordul prealabil expres al Clientului.

Caut pret GDPR.