Despre noi

Proiectul WEBSE s-a născut din dorința de a inova și revoluționa piața de creare și dezvoltare a website-urilor. Noi credem în respectarea clienților, în colaborarea strânsă cu aceștia și în aducerea la îndeplinire a oricărui proiect dorit de ei.

Împreună, vom încerca să găsim cea mai bună soluție pentru ca tu să fii mulțumit de serviciile noastre. O practică bazată pe etică și pe respect reciproc reprezintă acel element definitoriu pentru WEBSE. Colaborând cu noi, vei avea garanția respectării unor standarde înalte și a obținerii unui produs digital conform cu ultimele tendințe, atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere cibernetic.

Avem dedicarea, experiența și pasiunea necesară – valori pe care le oferim fiecărui proiect, cu aceeași determinare. Ne oferim provocări în mod constant, pentru a ne întrece limitele și pentru a ajunge la cel mai bun rezultat de care suntem capabili. De aceea, vei observa că realizările sunt pe măsura efortului.

Exclusiv pe Internet

Conectarea electronică ne permite să lucrăm de oriunde și oricând, timpul și spațiul devenind pentru noi constructe care nu mai impun limite. Așadar, prin WEBSE, punem accentul pe virtualizarea întregului concept de contractare a serviciilor.

Pentru că ne dorim să îți simplificăm experiența, serviciile noastre sunt disponibile exclusiv pe Internet și colaborarea se face doar prin mijloace digitale, fără să mai fie nevoie să te deplasezi, pentru niciun motiv. De ce să nu ai posibilitatea de a beneficia de servicii la fel cum primești produsele pe care le comanzi online? Oare nu îți e mai ușor să adaugi în coș și să plătești online decât să te deplasezi la un sediu pentru a obține un website sau un alt serviciu conex?

Contractezi serviciile noastre prin intermediul site-ului, colaborăm în privința detaliilor, ne trimiți prin email materialele necesare pentru proiectul tău, iar plata o faci online. Astfel, ai posibilitatea să menții constant legătura cu noi, chiar din confortul casei tale.

Ce oferim?

Specializarea noastră constă în crearea, administrarea și promovarea de website-uri deosebite. Atât administratorul WEBSE, cât și colaboratorii săi dețin fiecare o experiență solidă în aria de activitate pe care o desfășoară, străduindu-se să ofere servicii de calitate.

Dacă îți dorești operațiuni facile de contractare a serviciilor de web design și development, noi îți oferim soluția. Interfața prietenoasă a website-ului nostru îți permite să cumperi serviciile cu opțiunile dorite, la fel de ușor ca atunci când faci cumpărături pe Internet. Poți să fii sigur că, în colaborarea ta cu noi, vei avea parte de același tratament pe care îl va primi oricare alt client, indiferent de opțiunea pe care și-o alege din lista noastră de servicii. Considerăm că fiecare client este important, de aceea îi tratăm pe toți așa cum ne dorim și noi să fim tratați, atunci când ne aflăm în postura de client.

Însă, cel mai important lucru de menționat despre noi e că nu uităm să fim oameni. În cooperarea dintre noi și clienții noștri, aducem în prim plan factorul uman, căldura sufletească și atenția individuală pe care dorim să le oferim.

Viitorul digital

Știm că pandemia a reprezentat o perioadă foarte stresantă și debusolantă pentru toată lumea, dar ea ne-a învățat că avem nevoie, mai mult ca oricând, de tehnologie. Astfel, s-a confirmat faptul că meseriile și afacerile devin mai sigure atunci când sunt reprezentate pe Internet. De aceea, poate că ar trebui cu toții să ne orientăm către un viitor digital.

Bazându-ne pe intuiție, putem afirma că viitorul este al cutezătorilor, al visătorilor, al oamenilor care au o pasiune ori cunosc un meșteșug. Dar fără măcar o pagină web de prezentare dedicată fiecăruia, fără o carte de vizită digitală personalizată, nu vom putea păși spre evoluție. Un website îți poate salva afacerea pe care ai pus-o cu greu pe picioare și, de ce nu, îți va deschide ușile larg spre noi clienți, făcându-te accesibil oriunde în țară, dacă asta îți dorești.

Fără falsă modestie, ne mândrim în mod deosebit cu abordarea noastră unică în crearea de site-uri: acordăm o atenție deosebită, distribuită în mod egal tuturor elementelor ce formează un website, dar și celor care îl mențin operațional.