Acest serviciu este valabil pentru înregistrarea unui singur domeniu. Valabilitatea înregistrării domeniului este de un an calendaristic. Denumirea domeniului înregistrat nu poate fi modificată după înregistrare. Odată cu înregistrarea domeniului, prestarea serviciului se încheie.

Înregistrarea domeniilor se efectuează în termen de 48 de ore de la momentul în care se emite factura fiscală, după confirmarea plății, în conformitate cu Termenele și Condițiile acceptate.

Înregistrarea domeniilor .RO se realizează în numele Clientului, cu respectarea Regulilor de Înregistrare, pe baza Contractului pentru Înregistrare. Înregistrarea domeniilor în afara României se realizează în numele Clientului, cu respectarea regulilor specifice fiecărui tip de extensie, după caz.

Din motive obiective, sumele de bani plătite pentru înregistrarea de domenii web nu pot fi returnate.

Dreptul la retragere nu poate fi exercitat după prestarea serviciului. Prin plata acestui serviciu, Clientul declară că a luat la cunoștință faptul că își pierde dreptul la retragere după prestarea serviciului. Clientul este de acord cu executarea contractului de prestare a serviciului la data efectuării plății, prin urmare, executarea începe cu acordul prealabil expres al Clientului.

Caut pret domeniu site.

Caut mentenanta magazin online pret, site web protejat, pret administrare site si site web securizat.

Caut pret gazduire site web, pret gazduire site, pret hosting site si pret intretinere site.