Creare Pagina Web de Prezentare WordPress – Servicii de Web Design

Serviciile de Creare Pagina Web de Prezentare WordPress reprezintă alegerea potrivită pentru dvs.? Da, dacă nu dețineți încă un conținut extins pe care să-l publicați online. E, de asemenea, una dintre cele mai ieftine variante prin care să vă faceți cunoscută afacerea.

Creare Pagina Web de Prezentare cu Slider

Slider-ul reprezintă un carusel cu imagini; un efect vizual în mișcare, ce poate fi dispus pe verticală sau pe orizontală. În cadrul acestui carusel vor fi prezente între 3 și 5 imagini peste care se pot adăuga scurte descrieri.

Dedesubtul caruselului, pagina poate conține texte, fotografii, un clip video; legături (link-uri) către alte site-uri sau pagini din rețele sociale. Și, dacă e cazul, o hartă Google Maps care să indice adresa sediului dvs. E recomandat ca pagina să conțină doar elemente necesare, alese cu grijă, pentru ca timpul de încărcare a conținutului să nu crească.

Vom adăuga un formular de contact prin care oricine vă poate scrie fără ca dvs. să divulgați adresa de e-mail. Alături de mesaje, veți primi numele și adresele de email ale celor ce vă scriu. De asemenea, putem adăuga un buton pentru transmiterea de mesaje direct pe WhatsApp sau Facebook Messenger.

Creare Pagina Web de Prezentare WordPress

Cu un site web dezvoltat pe platforma WordPress, veți avea acces la o interfață care vă va permite să publicați tot ce doriți. Dacă aveți nevoie de asistență, vă putem ajuta să înțelegeți tot ce aveți nevoie pentru a desfășura activitatea de administrare pagină web. Dacă editarea paginii vi se pare dificilă, ne putem ocupa de actualizarea periodică a conținutului. Vă oferim posibilitatea de a negocia un abonament lunar de administrare site, personalizat în funcție de numărul de modificări necesare.

Elemente de design

Adăugăm pe Pagina Web de Prezentare WordPress câteva elemente de design atractive nu doar din punct de vedere vizual. Acestea pot fi foarte utile pentru navigarea utilizatorilor interesați de conținutul pe care pagina dvs. îl oferă.

Extindere online

Paginii Web i se pot alătura oricând noi pagini, împreună cu care aceasta să alcătuiască un website.


Specificații

Serviciile de Creare Pagina Web de Prezentare WordPress includ:

 • Înregistrare domeniu web ales de dvs;
 • Găzduire Business pe server LiteSpeed cu certificat SSL inclus;
 • Consultare pentru stabilirea modelului de pagină dorit;
 • Crearea unei pagini web responsive, adaptabilă la orice dispozitive mobile și fixe;
 • Configurarea a 2 adrese de email personalizate cu domeniul web;
 • Crearea unui carusel cu imagini în mișcare (slider), dispus în cadrul paginii web;
 • Configurare formular de contact;
 • Afișare hartă Google Maps;
 • Prezentare versiune de test, înainte de lansare;
 • Posibilitatea de a primi înapoi, integral, suma plătită, în cazul în care produsul final nu corespunde așteptărilor dvs.

Opțiuni la Servicii de Creare Pagina Web de Prezentare WordPress:

  • Opțiunea de implementare protocol GDPR pentru colectarea de date personale;
  • Opțiunea de optimizare SEO a paginii (inclusiv fotografii);
  • Opțiuni de promovare site prin email; pe Google și pe rețele sociale (Facebook, Youtube, Instagram etc.) cu administrarea campaniilor pe bază de buget prestabilit;
  • Alte opțiuni, la cerere.

Aveți întrebări? Suntem pregătiți să vă răspundem!

Dacă aveți nelămuriri referitoare la ceea ce reprezintă acest tip de proiect, ne puteți scrie pe pagina de contact.

Termene și condiții
 • Prestarea serviciilor de Creare Pagina Web de Prezentare WordPress începe în 24 de ore de la momentul confirmării comenzii. Personalizarea paginii web poate dura până la 5 zile lucrătoare.
 • Prestarea serviciilor de Creare Pagina Web de Prezentare WordPress se realizează pe baza Termenelor și Condițiilor sau, la cerere, pe bază de contract.
 • Plata serviciilor de Creare Pagina Web de Prezentare WordPress se poate realiza prin transfer bancar sau online cu cardul.
 • Plata cu cardul se realizează prin intermediul NETOPIA Payments. (Platformă de procesare și administrare securizată a plăților derulate în mediul online.)
 • Emitem factură fiscală pentru fiecare plata înregistrată.

Creare Site Web de Prezentare, Creare Pagina Web de Prezentare cu Slider, Creare Site Profesional

Despre WEBSE

Proiectul WEBSE s-a născut din dorința de a inova și revoluționa piața de creare și dezvoltare a website-urilor. Noi credem în respectarea clienților; în colaborarea strânsă cu aceștia și în aducerea la îndeplinire a oricărui proiect dorit de ei.

Împreună, vom încerca să găsim cea mai bună soluție pentru ca tu să fii mulțumit de serviciile noastre. O practică bazată pe etică și pe respect reciproc reprezintă acel element definitoriu pentru WEBSE. Colaborând cu noi, vei avea garanția respectării unor standarde înalte și a obținerii unui produs digital conform cu ultimele tendințe; atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere cibernetic.

Avem dedicarea, experiența și pasiunea necesară – valori pe care le oferim fiecărui proiect, cu aceeași determinare. Ne oferim provocări în mod constant; pentru a ne întrece limitele și pentru a ajunge la cel mai bun rezultat de care suntem capabili. De aceea, vei observa că realizările sunt pe măsura efortului.

Exclusiv pe Internet

Conectarea electronică ne permite să lucrăm de oriunde și oricând; timpul și spațiul devenind pentru noi constructe care nu mai impun limite. Așadar, prin WEBSE, punem accentul pe virtualizarea întregului concept de contractare a serviciilor.

Pentru că ne dorim să îți simplificăm experiența, serviciile noastre sunt disponibile exclusiv pe Internet. Colaborarea se face doar prin mijloace digitale; fără să mai fie nevoie să te deplasezi, pentru niciun motiv. De ce să nu ai posibilitatea de a beneficia de servicii? La fel cum primești produsele pe care le comanzi online. Oare nu îți e mai ușor să adaugi în coș și să plătești online; decât să te deplasezi la un sediu pentru a obține un website sau un alt serviciu conex?

Contractezi serviciile noastre prin intermediul site-ului; colaborăm în privința detaliilor; ne trimiți prin email materialele necesare pentru proiectul tău, iar plata o faci online. Astfel, ai posibilitatea să menții constant legătura cu noi, chiar din confortul casei tale.

Ce oferim?

Specializarea noastră constă în crearea, administrarea și promovarea de website-uri deosebite. Atât administratorul WEBSE, cât și colaboratorii săi dețin fiecare o experiență solidă în aria de activitate pe care o desfășoară; străduindu-se să ofere servicii de calitate.

Dacă îți dorești operațiuni facile de contractare a serviciilor de web design și development, noi îți oferim soluția. Interfața prietenoasă a website-ului nostru îți permite să cumperi serviciile cu opțiunile dorite; la fel de ușor ca atunci când faci cumpărături pe Internet. Poți să fii sigur că, în colaborarea ta cu noi, vei avea parte de un tratament deosebit. Același pe care îl va primi oricare alt client; indiferent de opțiunea pe care și-o alege din lista noastră de servicii. Considerăm că fiecare client este important; de aceea îi tratăm pe toți așa cum ne dorim și noi să fim tratați din postura de client.

Însă, cel mai important lucru de menționat despre noi e că nu uităm să fim oameni. În cooperarea dintre noi și clienții noștri, aducem în prim plan factorul uman; căldura sufletească și atenția individuală pe care dorim să le oferim.

Viitorul digital

Știm că pandemia a reprezentat o perioadă foarte stresantă și debusolantă pentru toată lumea; dar ea ne-a învățat că avem nevoie, mai mult ca oricând, de tehnologie. Astfel, s-a confirmat faptul că meseriile și afacerile devin mai sigure atunci când sunt reprezentate pe Internet. De aceea, poate că ar trebui cu toții să ne orientăm către un viitor digital.

Bazându-ne pe intuiție, putem afirma că viitorul este al cutezătorilor; al visătorilor, al oamenilor care au o pasiune ori cunosc un meșteșug. Dar fără măcar o pagină web de prezentare dedicată fiecăruia; fără o carte de vizită digitală personalizată, nu vom putea păși spre evoluție. Un website îți poate salva afacerea pe care ai pus-o cu greu pe picioare. Și, de ce nu, îți va deschide ușile larg spre noi clienți, făcându-te accesibil oriunde în țară.

Fără falsă modestie, ne mândrim în mod deosebit cu abordarea noastră unică în crearea de site-uri; acordăm o atenție deosebită, distribuită în mod egal tuturor elementelor ce formează un website; dar și celor care îl mențin operațional.