Când e nevoie de reconstructie site web?

Când e nevoie de reconstructie site web?

Când e nevoie de reconstructie site web? 150 150 Oferta Creare Site Web de Prezentare: Pret Realizare Website

Reconstructie site web: Când scade numărul vizitelor și crește rata de respingere

Reconstructie site web: Atunci când un site devine greu de utilizat, acesta nu va mai prezenta interes pentru public. Odată cu pierderea lui, site-ul va pierde și pozițiile favorabile din rezultatele motoarelor de căutare; și va intra astfel într-un cerc vicios.

Un site cu o structură bazată pe standarde tehnologice depășite; cu o înfățișare învechită și cu probleme de funcționare; va duce atât la scăderea numărului de vizite ale utilizatorilor din ce în ce mai selectivi; cât și la o creștere a ratei de respingere a vizitatorilor noi.

O rată de respingere ridicată echivalează cu scăderea duratei sesiunilor în cadrul site-ului; și se manifestă prin tendința utilizatorilor de a accesa o singură pagină a site-ului; și de a o părăsi la scurt timp după accesare.

Astfel, timpul mediu petrecut pe site de utilizatori se scurtează; iar acest aspect poate fi corelat cu viteza de încărcare a paginilor, aspectul acestora; incapacitatea conținutului de a atrage atenția sau lipsa unor elemente de navigare intuitive.

Reconstructie site web: Când site-ul nu se mai adaptează la dispozitivele mobile

Pentru că, pe lângă căutările după cuvinte-cheie și achiziţiile online; accesările site-urilor provin într-o foarte mare măsură de pe dispozitive mobile; optimizarea site-urilor pentru o afișare corectă pe orice fel de terminal nu mai reprezintă o preferință, ci o necesitate.

Dacă site-ul nu dispune de două versiuni separate, una pentru computere și una pentru terminale mobile – este recomandată crearea unei versiuni inteligente care să ofere posibilitatea adaptării la orice dispozitiv, indiferent de dimensiunea ecranului sau a rezoluției acestuia.

Cu o asemenea variantă, același site va fi capabil să se transforme și să afișeze conținutul în raport cu mărimea unui ecran; în așa fel încât elementele vizuale să nu fie excluse, ci evidențiate.

Noile variante de site-uri adaptabile sunt construite așa încât să poată diferenția dispozitivele de pe care sunt accesate; și să elimine, atunci când este necesar, acele funcții neesențiale ce ar putea crește timpul de încărcare a unei pagini web.


Mentenanta, Administrare, Intretinere Site Web

Dacă editarea website-ului ți se pare dificilă, ne putem ocupa de actualizarea conținutului. Îți oferim posibilitatea de a negocia un abonament lunar de administrare site, personalizat în funcție de numărul de modificări necesare.

Afla pentru ce platesti: Cat costa si ce implica Mentenanta, Administrare, Intretinere Site Web

Pret Reconstructie site web: Reconstruim site-uri web pe bază de negociere personalizată a tarifelor; în funcție de nevoile specifice fiecărui proiect. Pentru o estimare a costurilor, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj, iar noi vă vom răspunde în cel mai scurt timp.

reconstructie-site-web-webse-intretinere-site-web-pret

fb.com/webse.ro