Creare Pagina Web de Prezentare Online + Domeniu si Gazduire valabile 12 Luni

Creare Pagina Web de Prezentare Online + Domeniu si Gazduire valabile 12 Luni

Creare Pagina Web de Prezentare Online + Domeniu si Gazduire valabile 12 Luni 150 150 Oferta Creare Site Web de Prezentare: Pret Realizare Website

Creare Pagina Web de Prezentare – Servicii de Web Design

987 Lei

Serviciile de Creare Pagina Web de Prezentare reprezintă alegerea potrivită pentru tine? Da, dacă ai nevoie de publicarea unui număr limitat de elemente. Un beneficiu important al paginii este reprezentat de încărcarea rapidă. E, de asemenea, cea mai ieftină metodă prin care poți deține o carte de vizită online.

O asemenea pagină poate conține texte care să te descrie și să promoveze domeniul tău de activitate; fotografii, un clip video, legături (link-uri) către alte site-uri sau pagini din rețele sociale; adrese și numere de telefon și, dacă e cazul, o hartă Google Maps care să indice adresa sediului tău.

Vom adăuga un formular de contact prin care oricine îți poate scrie fără ca tu să-ți divulgi adresa de e-mail. Alături de mesaje, vei primi numele și adresele de email ale celor ce-ți scriu.

De asemenea, putem adăuga butoane pentru transmiterea de mesaje direct pe WhatsApp și Facebook Messenger.

Elemente de design

Adăugăm pe Pagina Web de Prezentare câteva elemente de design atractive nu doar din punct de vedere vizual. Acestea pot fi foarte utile pentru navigarea utilizatorilor interesați de conținutul pe care pagina îl oferă.

Extindere online

Paginii Web de Prezentare i se pot alătura oricând noi pagini, împreună cu care aceasta să alcătuiască un website.


Specificații

Serviciile de Creare Pagina Web de Prezentare includ:

 • Înregistrare domeniu web ales de client;
 • Găzduire Business pe server LiteSpeed cu certificat SSL inclus;
 • Crearea unei pagini web responsive, adaptabilă la orice dispozitive mobile și fixe;
 • Configurarea a 2 adrese de email personalizate cu domeniul web;
 • Configurare formular de contact;
 • Afișare hartă Google Maps;
 • Prezentare versiune de test, înainte de lansare.

Opțiuni la Servicii de Creare Pagina Web de Prezentare:

 • Opțiunea de implementare protocol GDPR pentru colectarea de date personale;
 • Opțiunea de optimizare SEO a paginii (inclusiv fotografii);
 • Opțiuni de promovare site prin email; pe Google și pe rețele sociale (Facebook, Youtube, Instagram etc.) cu administrarea campaniilor pe bază de buget prestabilit;
 • Alte opțiuni, la cerere.

Ai întrebări? Suntem pregătiți să-ți răspundem!

Dacă ai nelămuriri referitoare la ceea ce reprezintă acest tip de proiect, ne poți scrie pe pagina de contact.

 • Prestarea serviciilor de Creare Pagina Web de Prezentare începe în 24 de ore de la momentul confirmării comenzii. Personalizarea paginii web poate dura până la 5 zile lucrătoare.
 • Prestarea serviciilor de Creare Pagina Web de Prezentare se realizează pe baza Termenelor și Condițiilor sau, la cerere, pe bază de contract.
 • Plata serviciilor de Creare Pagina Web de Prezentare se poate realiza prin transfer bancar sau online cu cardul.
 • Plata cu cardul se realizează prin intermediul NETOPIA Payments. (Platformă de procesare și administrare securizată a plăților derulate în mediul online.)
 • Emitem factură fiscală pentru fiecare plata înregistrată.
 • Pentru plata serviciului după lansarea site-ului,
Creare Site Web de Prezentare, Creare Pagina Web de Prezentare cu Slider, Creare Site Profesional
Despre WEBSE

Proiectul WEBSE s-a născut din dorința de a inova și revoluționa piața de creare și dezvoltare a website-urilor. Noi credem în respectarea clienților; în colaborarea strânsă cu aceștia și în aducerea la îndeplinire a oricărui proiect dorit de ei.

Împreună, vom încerca să găsim cea mai bună soluție pentru ca tu să fii mulțumit de serviciile noastre. O practică bazată pe etică și pe respect reciproc reprezintă acel element definitoriu pentru WEBSE. Colaborând cu noi, vei avea garanția respectării unor standarde înalte și a obținerii unui produs digital conform cu ultimele tendințe; atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere cibernetic.

Avem dedicarea, experiența și pasiunea necesară – valori pe care le oferim fiecărui proiect, cu aceeași determinare. Ne oferim provocări în mod constant; pentru a ne întrece limitele și pentru a ajunge la cel mai bun rezultat de care suntem capabili. De aceea, vei observa că realizările sunt pe măsura efortului.

Exclusiv pe Internet

Conectarea electronică ne permite să lucrăm de oriunde și oricând; timpul și spațiul devenind pentru noi constructe care nu mai impun limite. Așadar, prin WEBSE, punem accentul pe virtualizarea întregului concept de contractare a serviciilor.

Pentru că ne dorim să îți simplificăm experiența, serviciile noastre sunt disponibile exclusiv pe Internet. Colaborarea se face doar prin mijloace digitale; fără să mai fie nevoie să te deplasezi, pentru niciun motiv. De ce să nu ai posibilitatea de a beneficia de servicii? La fel cum primești produsele pe care le comanzi online. Oare nu îți e mai ușor să adaugi în coș și să plătești online; decât să te deplasezi la un sediu pentru a obține un website sau un alt serviciu conex?

Contractezi serviciile noastre prin intermediul site-ului; colaborăm în privința detaliilor; ne trimiți prin email materialele necesare pentru proiectul tău, iar plata o faci online. Astfel, ai posibilitatea să menții constant legătura cu noi, chiar din confortul casei tale.

Ce oferim?

Specializarea noastră constă în crearea, administrarea și promovarea de website-uri deosebite. Atât administratorul WEBSE, cât și colaboratorii săi dețin fiecare o experiență solidă în aria de activitate pe care o desfășoară; străduindu-se să ofere servicii de calitate.

Dacă îți dorești operațiuni facile de contractare a serviciilor de web design și development, noi îți oferim soluția. Interfața prietenoasă a website-ului nostru îți permite să cumperi serviciile cu opțiunile dorite; la fel de ușor ca atunci când faci cumpărături pe Internet. Poți să fii sigur că, în colaborarea ta cu noi, vei avea parte de un tratament deosebit. Același pe care îl va primi oricare alt client; indiferent de opțiunea pe care și-o alege din lista noastră de servicii. Considerăm că fiecare client este important; de aceea îi tratăm pe toți așa cum ne dorim și noi să fim tratați din postura de client.

Însă, cel mai important lucru de menționat despre noi e că nu uităm să fim oameni. În cooperarea dintre noi și clienții noștri, aducem în prim plan factorul uman; căldura sufletească și atenția individuală pe care dorim să le oferim.

Viitorul digital

Știm că pandemia a reprezentat o perioadă foarte stresantă și debusolantă pentru toată lumea; dar ea ne-a învățat că avem nevoie, mai mult ca oricând, de tehnologie. Astfel, s-a confirmat faptul că meseriile și afacerile devin mai sigure atunci când sunt reprezentate pe Internet. De aceea, poate că ar trebui cu toții să ne orientăm către un viitor digital.

Bazându-ne pe intuiție, putem afirma că viitorul este al cutezătorilor; al visătorilor, al oamenilor care au o pasiune ori cunosc un meșteșug. Dar fără măcar o pagină web de prezentare dedicată fiecăruia; fără o carte de vizită digitală personalizată, nu vom putea păși spre evoluție. Un website îți poate salva afacerea pe care ai pus-o cu greu pe picioare. Și, de ce nu, îți va deschide ușile larg spre noi clienți, făcându-te accesibil oriunde în țară.

Fără falsă modestie, ne mândrim în mod deosebit cu abordarea noastră unică în crearea de site-uri; acordăm o atenție deosebită, distribuită în mod egal tuturor elementelor ce formează un website; dar și celor care îl mențin operațional.