Elemente de structură

Sensibile

Elementele de structură sensibile pe care le integrăm permit construcția unui site dinamic. Acesta se adaptează la dimensiunea și rezoluția ecranului pe care este vizualizat, indiferent dacă acesta aparține unui monitor cu rezoluție 4K sau unui dispozitiv mobil de mici dimensiuni. Site-ul tău va avea un conținut flexibil, va capta atenția publicului și va crea o interacțiune unică între imagine și informația diseminată.

creare-site-responsive-webse

Creăm pagini virtuale,

cu gândul la utilizatori.

Experiența utilizatorului include răspunsurile psihologice ale unei persoane, în timpul și după accesarea unui site web.

99%

MEMORABIL

Cu fiecare site construit, ne străduim să creăm experiențe semnificative și demne de reținut de către utilizatori.

Designul experimentat

Design-ul centrat pe experiența utilizatorului are menirea de a îmbunătăți percepția vizitatorului față de site-ul proiectat, pornind de la premisa că o experiență pozitivă a persoanei va crește gradul de acceptare a respectivului site.

Înțelegând importanța experienței utilizatorului, adaptăm părțile estetice și de conținut ale site-urilor construite, în funcție de observațiile relevante ce susțin optimizarea acestora.

Cu toate că există încă numeroase limitări tehnologice ce împiedică implementarea unor soluții informatice exigente, care să răspundă tuturor cerințelor, facem tot posibilul să ridicăm nivelul de satisfacție al utilizatorilor.

Implicăm fiecare beneficiar în procesul de creație a site-urilor, pregătind mai multe variante de lucru pentru fiecare proiect realizat. Adaptăm forma preferată în funcție de solicitări și o testăm pe numeroase dispozitive cu acces la Internet, configurând elementele componente pentru o afișare optimă.

Înainte de lansare, publicăm o versiune de test, ce va putea fi accesată de orice utilizator sau grup de cercetare ales de beneficiar, în scopul descoperirii unor potențiale neconformități.

97%

ÎMBUNĂTĂŢIT

Ne raportăm la experiențele utilizatorilor și identificăm soluțiile necesare pentru îmbunătățire acestora.

Reprezentarea ta, printr-un

Brand digital personalizat

Textul este cea mai importantă componentă integrată în conținutul cărții tale de prezentare virtuală. Tehnicile noastre îți permit să fii reprezentat atât vizual cât și auditiv, însă textul rămâne varianta fundamentală de exprimare exactă a cuvintelor care-ți definesc brandul, chiar și într-un format digital. Prioritatea noastră este să ne concentrăm, pe funcționalitatea și adaptabilitatea textului, astfel încât acesta să poată fi accesat, indiferent de poziția geografică, viteza internetului, tipul navigatorului ori dispozitivul folosit.

Stilul și forma textelor au luat naștere odată cu prima carte tipărită, aceasta fiind sursa inspirației și pentru multitudinea de fonturi sau forme ale cuvintelor digitale.

Ceea ce este imperios necesar să cunoaștem este că forma sub care sunt redactate textele, indiferent dacă sunt în format fizic sau electronic, este de două feluri: serif și sans serif. Pentru a le deosebi trebuie să specificăm că prima se caracterizează prin acel tip de text ce prezintă înflorituri – considerat a fi greu de citit, în timp ce al doilea se caracterizează prin simplitate, fără a avea adaosuri – acesta fiind tipul de text preferat în domeniile legate de design și grafică, ales pentru ușurința cu care poate fi citit.

Totuși, nu forma estetică a caracterelor este cea care ar trebui să ne preocupe, ci mai degrabă funcționalitatea acestora în cadrul unui website, deoarece afișarea lor depinde în totalitate de navigatorul vizitatorului. Cu alte cuvinte, nu orice tip de font va fi compatibil cu un anumit browser.

În realitate, există doar câteva fonturi cu adevărat compatibile cu orice tip de navigator web. Două sunt serif: Times New Roman și Didot, iar celelalte șase sunt sans serif: Arial, Arial Black, Verdana, Tahoma, Trebuchet MS și Impact. Acestea vor rula pe orice site, indiferent de poziția geografică, viteza internetului, tipul navigatorului ori dispozitivul folosit.

Creatorii de site-uri pot implementa soluții prin care să facă posibilă și afișarea altor font-uri decât cele standard, dar se vor concentra în primul rând pe funcționalitatea și adaptabilitatea textului, astfel încât acesta să poată fi citit de pe orice dispozitiv.

creare-site-responsive-webse
realizare site web pret webse

Organizare bazată pe

Concizie

În procesul de creare a site-urilor, echipa noastră se concentrează pe analizele privind atractivitatea estetică a paginilor web. Suntem conștienți că un utilizator decide după o singură privire dacă dorește sau nu să continue vizitarea unui site. Așa cum, în egală măsură, cunoaștem că un vizitator nu va interacționa pentru prima dată cu un site prin intermediul primei pagini, ci va ajunge pe o pagină oarecare, ca rezultat al unei căutări organice.

Tehnicile noastre de optimizare vor ajuta vizitatorul să nu își piardă interesul pentru accesarea site-ul tău. Ne vom asigura că arhitectura web se află în strânsă corelație cu facilitatea de navigare. Ambele au un impact direct asupra comportamentului vizitatorului și influențează, semnificativ, timpul petrecut de acesta pe site.

În cadrul cercetărilor de piață, consumatorii majoritari declară că sunt mai înclinați să plaseze comenzi pe site-uri care prezintă informații de calitate. Trei sferturi dintre aceștia, recunosc însă că își bazează deciziile de cumpărare și pe aspectul site-ului, judecându-l în funcție de arhitectura acestuia.

Site-ul, în sine, reprezintă imaginea unei persoane sau a unei companii. Modul în care este concepută arhitectura sa, determină percepția publicului asupra mesajului transmis.

Utilizatorul nu consumă prea mult timp pentru a analiza toate elementele unui site, având tendința de a-și crea rapid o imagine mentală pozitivă sau negativă, strict pe baza a ceea ce am putea numi “ambalaj”.

Realizată corect, arhitectura web te va ajuta și la distribuirea bazată pe prioritate a link-urilor.

Nu omitem, niciun moment, faptul că tranzacțiile comerciale sunt influențate atât de conținutul cât și de aspectul site-ului.

Profesionalismul, talentul, exigența și creativitatea noastră, vor face diferența între modul de prezentare a produselor sau serviciilor tale și cele ale competitorilor tăi.

De ce să deții un site?

realizare website pret webse

În această eră a digitalizării, întreprinzătorii și persoanele cu profesii liberale sunt motivați să prezinte în mediul online profiluri ale afacerilor, produselor sau serviciilor pe care le administrează.

Însă, odată intrați în lumea digitală, administratorii sunt confruntați cu multitudinea de prezențe concurente în cadrul acelorași nișe. Astfel, apare necesitatea de a construi un site personalizat, care să inspire credibilitate și profesionalism.

Comportamentul consumatorilor s-a adaptat la progresul tehnologic, aceștia așteptându-se să găsească absolut orice cu ajutorul motoarelor de căutare, de la servicii oferite online până la întreprinzători locali. Astfel, un site nu este doar un mijloc de promovare și vânzare, ci reprezintă un semn încurajator pentru potențialii clienți de a stabili un canal de comunicare cu profesionistul.

Dacă ești familiar cu lumea rețelelor de socializare, ai constatat probabil limitele pe care acestea le impun și modul lor de funcționare în raport cu anumite tendințe populare. Spre deosebire de ele, un site web la care se ajunge în urma unei căutări personale va avea o rată de succes mult mai ridicată, tocmai prin prisma atragerii unui public direct interesat. Nu e mai puțin adevărat nici faptul că, atunci când sunt utilizate ca extensii ale site-urilor și ca platforme publicitare, rețelele sociale pot aduce numeroase beneficii.

Pornind de la o simplă pagină de prezentare, poți dezvolta o afacere concomitent cu site-ul, pe baza feedback-ului primit de la vizitatori. Aflând întrebările acestora, vei putea adăuga pe site un conținut indispensabil publicului-țintă, ce va atrage la rândul său alte persoane interesate – un public nou la care inițial nici nu te-ai gândit că poți ajunge.

Un site poate fi adaptat la orice obiect de activitate, așa că nu e imperios să vinzi bunuri sau servicii online ca să beneficiezi de avantajele acestuia. Simpla prezentare a unor aspecte pe care le cunoști îți va aduce notorietate și îți va câștiga încrederea celor pe care informațiile furnizate îi ajută în mod concret.

Personalizându-ți site-ul, îl vei diferenția de cele construite cu ajutorul programelor informatice online, bazate pe un număr limitat de șabloane, iar îmbogățirea conținutului său îți va conferi distincție și autenticitate.

Momentul când decizi ce te reprezintă

Tu ce ai vrea să facă website-ul tău? Vrei să interacționeze cu vizitatorii? Vrei să îți afișeze calitățile, să spună povestea ta și a brand-ului tău? Vrei să îți crească notorietatea? Fie că îți dorești să crești în vizibilitate, vânzări sau reputație, de la noi vei primi servicii de calitate la standardele actuale. Iar site-ul te va face de neuitat!

web design romania webse

Mută munții cu un Website!


Ia legătura cu noi!

  Doresti servicii de creare site de la zero?

  Ai ajuns unde trebuie! Crearea site-urilor e pasiunea noastra!

  Cauti creare site – pret? Adauga in cos ce ti se potriveste!

  Esti interesat de un anumit pret creare site?

  Oferim o gama larga de servicii de creare site-uri web profesionale, creare site de la 0, creare site si promovare, creare site shopping sau creare site dropshipping.

  Descopera ofertele acestei firme creare site-uri, ce ofera servicii de creare site wordpress, creare site joomla, creare site de prezentare, creare site php ori creare site css.

  Firma creare site Romania, afisam preturi pentru creare site html, creare site in wordpress, creare site anunturi, creare site asigurari si creare site agentie de turism.

  La categoria oferte creare site-uri, mentionam servicii de creare site comert online, creare site companie, creare site ecommerce, creare site imobiliare ori creare site in html.

  Daca vorbim despre creare, un site reprezinta mijlocul perfect de a te face cunoscut! Vezi preturile serviciilor de creare site de stiri, creare site cumparaturi, creare site dinamic, creare site cu wordpress si creare site magazin online.

  Creare site seo?

  Bineinteles! Oferim si servicii de creare site vanzari online, creare site licitatii, creare site filme online, creare site firma online sau creare site florarie.

  Alte servicii de creare de site-uri web pe care le oferim sunt cele de creare site de prezentare preturi, creare site propriu, creare site magazin piese auto, creare site rapid, creare site reduceri, creare site stiri si creare site simplu.

  Alege serviciile noastre si iti vom asigura creare site firma de transport, creare site html css, creare site forum, creare site pentru telefon sau creare site responsive.

  Cele mai cautate proiecte sunt cele pentru sunt pentru activitati de creare site de vanzari, creare site hotel, creare site firma transport, creare site prezentare ori creare site restaurant.

  Alaturi de acestea, mai sunt cautate proiecte de creare site la comanda si etape creare site online ori creare site offline.

  Cand vorbim despre creare site, cost-urile unui asemenea proiect pot fi destul de variate, diferite in functie de serviciul de creare site professional ales.

  Poti gasi oferta potrivita pentru creare site pe google, dar nu uita sa compari tarifele pentru creare site piese auto, creare site scoala, creare site tipografie, creare site firma transport ori creare site video.

  Pe aceasta pagina afisam preturi creare site ieftin si oferte creare site ieftin, respectv tarife pentru servicii de creare site comert electronic, creare site de anunturi profesional, creare site piese auto, creare site blog sau creare site haine.