Administrare Website

Anunțurile de ultimă oră, modificările de preț, ofertele speciale, adăugarea de produse sau reînnoirea informațiilor oferite reprezintă actualizări ale conținutului ce au ca scop creșterea interesului vizitatorilor, astfel încât aceștia să-ți viziteze site-ul din ce în ce mai des.

În măsura în care timpul îți permite să te ocupi personal de un website, îți poți actualiza singur conținutul, chiar și de pe smartphone sau tabletă, prin sisteme de administrare CMS (Content Management System) pe care le implementăm, la cererea clienților, atunci când construim site-uri. Astfel, îți putem oferi îndrumările necesare pentru a te familiariza cu aceste sisteme.

Însă, pentru că suntem conștienți că timpul tău e prețios și că trebuie să îl dedici în mare măsură afacerilor tale, am creat servicii prin care să rezolvăm problema actualizărilor periodice.

Administrarea unui website presupune adăugarea de conținut nou sau eliminarea de conținut depășit și include completarea paginilor cu text, fotografii, clipuri video, documente sau alte tipuri de fișiere multimedia.

Stabilirea modului în care elementele de pe site sunt redate de către navigatoarele web (browsere), crearea de legături noi (link-uri) în cadrul acestuia și micile modificări la nivelul interfeței fac parte, de asemenea, din procesul de actualizare.

Serviciul de Administrare Website presupune din partea noastră realizarea a
60 de modificări gratuite în cadrul site-ului, la cerere, într-un interval de 365 de zile, plus:

Administrare Website + Intretinere Website

Serviciul de Mentenanta Site Web presupune din partea noastră:

 • Verificarea funcționalității site-ului în fiecare zi lucrătoare și intervenția în maximum 24 de ore în cazul identificării unor probleme tehnice sau erori;
 • Actualizarea și menținerea stabilă a infrastructurii cibernetice care face posibilă accesarea site-ului pe Internet;
 • Intervenția de urgență pentru remedierea problemelor apărute în caz de atac informatic, virusare ori incompatibilități de sistem;
 • Actualizarea, testarea, analiza și optimizarea elementelor componentelor site-ului cu scopul de a-i crește performanța în materie de viteză și stabilitate;
 • Realizarea și stocarea periodică de copii de rezervă ale site-ului;
 • Configurarea și monitorizarea componentelor software adiacente administrării web.

Administrare Website + Verificarea implementării standardelor GDPR

În cazul prelucrării de date personale, ne asigurăm ca sunt respectate reglementările GDPR în cadrul website-ului.

Administrare Website + Găzduire site web și certificat de securitate SSL

Serviciul de Gazduire Site Web presupune din partea noastră:

 • Alocarea a 6 GB de spațiu de stocare pe SSD, cu posibilitatea de creștere a capacității pana la 100 GB;
 • Asigurarea a minimum 768 MB de memorie RAM disponibilă, cu posibilitatea de creștere a capacității până la 2 GB;
 • Asigurarea unei puteri de procesare de minimum 2 Ghz, cu posibilitatea de creștere a capacității până la 4 Ghz;
 • Administrare Server Web LiteSpeed;
 • Certificat de securitate SSL;
 • Antivirus Imunify 360;
 • Posibilitatea de migrare gratuită a site-ului.

Orice întrebare aveți, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj, iar noi vă vom răspunde în cel mai scurt timp.

 • Prestarea serviciilor începe în 24 de ore de la momentul confirmării comenzii în măsura în care ne sunt transmise, în acest interval, credențialele de acces necesare.
 • Prestarea serviciilor se realizează pe baza Termenelor și Condițiilor sau, le cerere, pe bază de contract.
 • Plata serviciilor se poate realiza prin transfer bancar sau online cu cardul.
 • Plata cu cardul se realizează prin intermediul NETOPIA Payments. (Platformă de procesare și administrare securizată a plăților derulate în mediul online.)
 • Emitem factură fiscală pentru fiecare plata înregistrată.

IMPORTANT: În funcție de configurarea specifică fiecărui site, executarea acestui serviciu poate fi limitată sau condiționată de factori de natură tehnică. În cazul în care nu vom putea onora prestarea serviciului în intervalul prevăzut, vom returna suma achitată în contul din care s-a efectuat plata.

administrare site web, intrerinere site, mentenanta website

Despre WEBSE

Proiectul WEBSE s-a născut din dorința de a inova și revoluționa piața de creare și dezvoltare a website-urilor. Noi credem în respectarea clienților; în colaborarea strânsă cu aceștia și în aducerea la îndeplinire a oricărui proiect dorit de ei.

Împreună, vom încerca să găsim cea mai bună soluție pentru ca tu să fii mulțumit de serviciile noastre. O practică bazată pe etică și pe respect reciproc reprezintă acel element definitoriu pentru WEBSE. Colaborând cu noi, vei avea garanția respectării unor standarde înalte și a obținerii unui produs digital conform cu ultimele tendințe; atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere cibernetic.

Avem dedicarea, experiența și pasiunea necesară – valori pe care le oferim fiecărui proiect, cu aceeași determinare. Ne oferim provocări în mod constant; pentru a ne întrece limitele și pentru a ajunge la cel mai bun rezultat de care suntem capabili. De aceea, vei observa că realizările sunt pe măsura efortului.

Exclusiv pe Internet

Conectarea electronică ne permite să lucrăm de oriunde și oricând; timpul și spațiul devenind pentru noi constructe care nu mai impun limite. Așadar, prin WEBSE, punem accentul pe virtualizarea întregului concept de contractare a serviciilor.

Pentru că ne dorim să îți simplificăm experiența, serviciile noastre sunt disponibile exclusiv pe Internet. Colaborarea se face doar prin mijloace digitale; fără să mai fie nevoie să te deplasezi, pentru niciun motiv. De ce să nu ai posibilitatea de a beneficia de servicii? La fel cum primești produsele pe care le comanzi online. Oare nu îți e mai ușor să adaugi în coș și să plătești online; decât să te deplasezi la un sediu pentru a obține un website sau un alt serviciu conex?

Contractezi serviciile noastre prin intermediul site-ului; colaborăm în privința detaliilor; ne trimiți prin email materialele necesare pentru proiectul tău, iar plata o faci online. Astfel, ai posibilitatea să menții constant legătura cu noi, chiar din confortul casei tale.

Ce oferim?

Specializarea noastră constă în crearea, administrarea și promovarea de website-uri deosebite. Atât administratorul WEBSE, cât și colaboratorii săi dețin fiecare o experiență solidă în aria de activitate pe care o desfășoară; străduindu-se să ofere servicii de calitate.

Dacă îți dorești operațiuni facile de contractare a serviciilor de web design și development, noi îți oferim soluția. Interfața prietenoasă a website-ului nostru îți permite să cumperi serviciile cu opțiunile dorite; la fel de ușor ca atunci când faci cumpărături pe Internet. Poți să fii sigur că, în colaborarea ta cu noi, vei avea parte de un tratament deosebit. Același pe care îl va primi oricare alt client; indiferent de opțiunea pe care și-o alege din lista noastră de servicii. Considerăm că fiecare client este important; de aceea îi tratăm pe toți așa cum ne dorim și noi să fim tratați din postura de client.

Însă, cel mai important lucru de menționat despre noi e că nu uităm să fim oameni. În cooperarea dintre noi și clienții noștri, aducem în prim plan factorul uman; căldura sufletească și atenția individuală pe care dorim să le oferim.

Viitorul digital

Știm că pandemia a reprezentat o perioadă foarte stresantă și debusolantă pentru toată lumea; dar ea ne-a învățat că avem nevoie, mai mult ca oricând, de tehnologie. Astfel, s-a confirmat faptul că meseriile și afacerile devin mai sigure atunci când sunt reprezentate pe Internet. De aceea, poate că ar trebui cu toții să ne orientăm către un viitor digital.

Bazându-ne pe intuiție, putem afirma că viitorul este al cutezătorilor; al visătorilor, al oamenilor care au o pasiune ori cunosc un meșteșug. Dar fără măcar o pagină web de prezentare dedicată fiecăruia; fără o carte de vizită digitală personalizată, nu vom putea păși spre evoluție. Un website îți poate salva afacerea pe care ai pus-o cu greu pe picioare. Și, de ce nu, îți va deschide ușile larg spre noi clienți, făcându-te accesibil oriunde în țară.

Fără falsă modestie, ne mândrim în mod deosebit cu abordarea noastră unică în crearea de site-uri; acordăm o atenție deosebită, distribuită în mod egal tuturor elementelor ce formează un website; dar și celor care îl mențin operațional.