Pentru a putea beneficia de serviciul de promovare prin email, e necesar să deții o bază de date cu adresele de email ale clienților tăi. Dacă nu ai o astfel de bază de date, putem implementa pe site-ul tău un formular specific în care vizitatorii își pot adăuga numele și adresele de email pentru a se abona la buletine informative de tip Newsletter.

Acest serviciu este valabil pentru crearea unui singur șablon și trimiterea o singură dată a unui buletin informativ către maximum 50.000 de adrese de email. Odată cu trimiterea buletinului, prestarea serviciului se încheie.

Realizarea buletinului poate dura până la 7 zile de la momentul în care se emite factura fiscală, după confirmarea plății, în conformitate cu Termenele și Condițiile acceptate.

Nu asigurăm conținutul buletinului, Clientul fiind singurul în măsură să ne furnizeze textele și imaginile pe care să le publicăm.

Dreptul la retragere nu poate fi exercitat după prestarea serviciului. Prin plata acestui serviciu, Clientul declară că a luat la cunoștință faptul că își pierde dreptul la retragere după prestarea serviciului. Clientul este de acord cu executarea contractului de prestare a serviciului la data efectuării plății, prin urmare, executarea începe cu acordul prealabil expres al Clientului.